Onze service

Drinkscenter Fontana, een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de drankensector, richt zich vandaag op 2 pijlers:

Drinkscenter

In de Nieuwe Molenstraat 1a te Sint-Niklaas beschikken wij over een winkel van 500m2 waar een uitgelezen assortiment dranken wordt aangeboden.

Voor bieren volgen wij steeds de nieuwste trends zodanig dat wij naast onze nationale Trappisten- en Abdijbieren ook een heel sterk gamma speciale bieren hebben. Waters en frisdranken bieden wij aan in alle maten en verpakkingen. Ook hier proberen wij onze klanten steeds te verrassen met de nieuwste ontwikkelingen. Voor spirits en wijnen hebben wij een gamma opgebouwd waarbij de nadruk ligt op kwaliteit aan een correcte prijs.ons personeel staat steeds klaar voor deskundig advies.

Wilt U iemand verrassen met een originele geschenkmand of wenst U een relatiegeschenk aan te bieden, kom dan gerust langs in de winkel : u zal versteld staan van de mogelijkheden.

Organiseert U een communiefeest, fuif of event, dan kan U bij Drinkscenter Fontana steeds terecht voor drank, koeling, tapinstallaties en glazen.
Voor alle duidelijkheid bezorgen wij U altijd eerst een offerte op maat.

Bent U als horeca uitbater of als bedrijfsleider uit regio Waasland op zoek naar een drankenleverancier, dan is Drinkscenter Fontana voor U zeker een geschikte partner.

Onze troeven : een sterk assortiment dranken en droge voeding, scherpe aankooprijzen dankzij de samenwerking met Prik en Tik aankoopcentrale, snelle en flexibele levertermijnen, kleine bestelhoeveelheden.

Bent U geïnteresseerd, neem dan contact op met luc@fontana.be om een voorstel op maat van uw bedrijf uit te werken. Wij zijn ook heel sterk vertouwd met het beleveren van openbare instellingen en ziekenhuizen en hebben in deze sector een heel mooie referentielijst opgebouwd.

Horeca & Bedrijven